onsdag, april 29, 2009

Nya puppor fr Tradera



Lollo har lärt mig att de säger puppor om skor i Stockholm.
Jag har vunnit schyssta puppor på Tradera. Oanvända. I rätt storlek!
:-)
*nöjd*

tisdag, april 28, 2009

Patrik stjärntränaren?


Karlstad Innebandys damlag håller sig kvar i elitserien.
Patrik har fått i uppdrag att coacha dem en säsong till.
Hälsningar I. Nnebandyänkan

Ni har fått det om bakfoten



Projekt fotvård! Nu ska fötterna snart ut och det är dags att ägna lite tid åt de små (!) fossingarna. Men dessvärre tänker inte alla så. Hur ofta ser man inte damer med sprillans nya sandaler och jordens äckligaste hälar. När man går bakom någon i en trapp exempelvis, så ser hälarna ut som en jäkla uttorkade öken.
I vårt hus finns det en fotvårdsalong. Jag undrar, vem vill jobba heltid med andras fötter? Iiech.

söndag, april 26, 2009

Ensamvargen Pija

Har en tendens att vilja göra allt "själv". Ja, ni får ursäkta, men jag njuter gärna av mitt eget sällskap, då får jag bestämma när och hur och varför jag exempelvis går ut på promenad. Idag tog jag en 4 kapitel lång promenad till "Nu vill jag sjunga dig milda sånger". Den är så söt! Sen gick jag hem och tränade till en käck DVD som jag fått av I Form. Kondisen var däremot inte så käck. Shit, det skakade rejält både här och där. Lite nyttigt i helgen trots allt. :-)
Ciao

lördag, april 25, 2009

Rocky Horror igen...


Det var en sak till som jag bör tillägga.
Ska på Rocky Horror Show ikväll igen!
:-)

Men ikväll har jag betalat pilletten själv och ska gå med Lollo, Lotta och Gunilla.
Ciao

Rallyfest + Rocky Horror


Whohoooooo Igår var inbjuden till någon form av "avslutningsfest" med Rallyt. Numera har Rallyt bara en anställd - VD:n Bertil, så resten skulle firas av. Vi träffades i deras fd lokaler och fick lite vin och underbart god plockmat. Nästa stopp var på Scalateatern för att få se Värmlandsteaterns uppsättning av THE ROCKY HORROR SHOW. Men innan dess, så kom Kalle Rundqvist, regissör för RHS och vi fick en privat genomgång hur det hela startade och även lite tips om hur vi skulle agera under föreställningen. För de ouppdaterade, så är det ju så att publiken interagerar på ett eller annat sätt med en hel del ateraljer som exemeplvis partyhatt, tidning, tuta osv. Det har haft olika "kändisberättare" och igår var Eva Eriksson. Hon hade 0 taktkänsla. :-) Jisses vilken show! Jag var mäkta imponerad av alla talangfulla ungdomar, även om handlingen var något (!) difus, man hörde inte vad de sjöng och det var allmänt rörigt. :-)
Efter showen gick vi till Winn och dinerade. Bör jag tillägga att jag var mätt...Kvällen avslutades med ett stort glas vatten på Pitchers och då längtade hem till min säng.
Ciao
Bilden är fr orginalfilmen 1975.
Ciao

torsdag, april 23, 2009

Äckelgodis


Sitter i sovrummet med laptopen och blev sååå sugen på "något". Ah, kom ihåg att Patrik har en gömma under sängen med "äckelgodis" som han fått på jobbet. Ja, sånt där godis som man inte ens tittar åt när man står där i butiken med godisspaden. Jag tror t.o.m. att jag är allergisk mot Choko...det är typ hasselnötter i. Nu sitter jag här och mår SÅ ILLA. Urk. Why?

onsdag, april 22, 2009

Elmysteriet löst + "fest"


Tyvärr Mia, så måste jag slänga den vita lampan i porslin som jag fick av dig och Rikard och Rosa en födelsedag för några år sedan. Vaktis sa att det var den som hade gjort så att det hade gått en fas nere i källaren. Nu funkar spis, tvätt- och diskmaskin igen. Vilken lycka! Vi kan tvätta igen. Jag började bli smått despo, fiskade tom upp ett linne som hade legat ett tag ur tvättkorgen idag för att ha till "festen".
Hm...festen ja...vinet som de nyblivna AF pensionärerna skulle bjuda på tog slut 19.10 och jag hann inte hem och hämta eget...
Färre värre! Not! Men jag är på´t igen på fredag med Rallyt och framförallt på lördag med girlsen. ;-)
Ciao

tisdag, april 21, 2009

Död tvättmaskin?

Imorse laddade jag tvättmaskinen, men den var död!! Inte ens lampan lös. Kollade säkringarna som var ok och gick sedan till jobbet och FÖRTRÄNGDE hela dagen. Hatar när tekniken inte fungerar, tror alltid det värsta, ny tvättmaskin, 6000, blablabla, pengar ska gå in och inte ut!! När jag kom hem på kvällen hade Patrik konstaterat att uttaget i badrummet hängde ihop med uttaget i hallen. Där POFFADE en lampa HÖGT häromkvällen. Trodde det var glödlampan. Det konstiga var att när jag och skulle steka, så fungerade inte plattorna, ugnen däremot gick finemang att använda.
How weird is that? Har Lundbergs haft en praoelev som installerat elen här eller? MEN, det är nu jag kommer till det braiga med att bo i lägenhet.
MAN RINGER HASSE! :-) Komsi komsi.
Ciao!

Premiär för ny "fön"


Äntligen har min nya fön kommit. Jippi! Jag kan sitta och grejsa och pilla i timmar. Den har 5 megapixlar, min gamla 1.3...
Elin får stå modell, hon blir så fiiin på alla bilder, Patrik vill aldrig vara med på bild, men hans lille rump syns lite. Jag själv ser ut som en kärring med stor näsa, men det kanske är så man ser ut. :-)
Ciao

söndag, april 19, 2009

Pija är en stor hamster = lite renssöndag


Skulle egentligen ge mig på fönstren idag, eftersom jag aldrig putsat dem och vi har bott här i snart 2 år...Men först så SKULLE JAG BARA...och hamnade i garderoberna. Det blev det stora "vårlyftet" istället dvs lyfta upp allt som inte är vår/sommar och inte passar. Har så svårt att slänga, bara hamstrar och hamstrar...men några säckar till Myrorna blev det. (Ang fönsterputs, så har jag fått ett telefonnummer till en kille som ska vara bra och inte alltför dyr...ska jag våga ringa honom, eller får jag stryk av Patrik då...)
Ser fram emot en händelserik vecka: måndag:yla, tisdag:träna, onsdag:fest m. AF, torsdag:yla, fredag:ut m Rallyt-Rocky + middag, lördag: Rocky igen m Lollo å Lotta.
:-)
Ciao
Ps. Yla=sjunga i kör.
Ps2.Fortfarande ingen mobil, lägger in ett kort på en Pija istället. Igår pressade Klara in all bomull som hon skulle bygga med i sitt hus i käkarna, såg ut som på kortet ungefär. Haha.

lördag, april 18, 2009

Länge leve solen + dåligt betyg för ny Magnum


Jag är ju en person som definitivt lever upp så fort solen börjar lysa längre och värma mer.
Det är precis som om hela min hjärna börjar tina och jag får sådan energi att göra en massa...
En av dem var att ta en lång promenad med Elin, fast hon cyklade naturligtvis, latmask. Sen drog vi en varsin Magnum på tôrgô, jag tog en av vårens glassnyheter, Magnus Tempation Chocolate. Man fick den i en liten fånig papplåda. ??? Pijas betyg: liten, kändes konstigt kornig, inge vidare, dessutom så innehöll den hasselnötter, så nu har jag ont i magen. Blä, nä, tacka vet jag Lakritspuck!

Fick ett sånt där rördgråtanfall av att se ännu en ful, mobbad, okänd talang ta juryn i Britain´s got talant 2009 med storm. Susan Boyle!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY
Man kan inte annat än bli imponerad samtidigt som det är sååå tragiskt att denna människa inte har accepterats av samhället och som 48-åring inte ens fått bli kysst.
For fu.. sake, kunde inte någon ha plockat hennes ögonbrynen, färgat håret och tagit med henne ut på puben.
Jaja, jag är inte så snygg osminkad jag heller. Patrik säger att jag ser ut som en silverfisk. :-)
Ciao

torsdag, april 16, 2009

Otålig, när kommer min mobil?


N85: Nokias nya spelflaggskepp
Typ: Smartphone med Turbo-3G, fyrbands-GSM, wlan
Mått: 103 x 50 x 16 mm
Vikt: 128 g
Skärm: 2,6 tums OLED, 240 x 320 pixlar, 16 milj färger
Kamera: 5 megapixel med fotolampa
Batteritid: 270 minuter, 360 minuter standby.
Pris: 450 Euro (inte i min värld...)
Första utgåva: oktober 2008

Jag vill att du kommer till mama nu!!!
Ciao
/Teknikpejja

onsdag, april 15, 2009

Att leva på stor fot


"Leva på stor fot" betyder att föra ett dyrbart eller slösaktigt leverne. Uttrycket går tillbaka till det medeltida modet med s k "snabelskor".

Nog för att jag har ett slösaktigt leverne stundtals, men i mitt fall innebär det att jag verkligen LEVER MED STORA FÖTTER. Ah, jag blir så trött. Chopp chopp, hugga av lite på de två främre tåna, räcker med höger, vänster är faktiskt mindre.
Hade beställt ett par fräcka skor med limegrön insida. Tror ni att storleken var rätt, US10...*suuuurar*. När jag gick upp en storlek återstod Foppatofflor och gympadôjjôr. Kan man ha Foppa till kjol på AF?
Finns en sajt som heter King size skor, där kan man beställa tantliknande skor för 1200 + frakt typ. Tror faen att det blir slösaktigt.
Ska nog sy mig ett par snabelskor!!
Ciao!
Ps.Jaja, Paris Hilton har åxå fötter stora som dasslock, men hon väger 31 kg och trippar fram i små sandaletter. Ds.

tisdag, april 14, 2009

SATS + hamster


Idag utnyttjade jag min friskvårdstimme och begav mig till SATS för första gången på lääänge.
Anki min "personliga tränare" var naturligtvis den första att möta mig innaför dörren...jag som bara ville gå och gömma mig. Hon var glad att jag tagit mig i kragen iallafall.
Jag förstår inte varför man skäms...dom skiter väl i om du kommer eller inte, ja, eg. kanske de bryr sig lite grann, de har skickat brev och ringt och efterlyst mig. :-)
Tog i för kung och fosterland på crosstrainer och gåbandet= kramp i vaderna i natt.
Huva!

Ang hamster
När jag sitter vid datorn i Elins rum (hennes dator är för närvarande snabbast), så blir Klara hamstern skogstokig, hon ska bara uuut. Hon har blivit så himla tam och sällskapssjuk så nu blir hon tookig om hon inte får komma ut, hon försöker hon gnaga gallren. Försök föressten ta kort på en hamster...värre än att jaga en typ 2-åring faktiskt. :-)
Ciao!

Mitt första inlägg

Eftersom jag i veckan kommer att få en ny mobil med mååånga megapixlar, så känns det som på tiden att jag börjar blogga i ord och bild. :-)
So, beware!
Kan ju bli hur mycket som helst, eller itna, så är det ju i Pejjans värld. Av eller på.
Ciao