tisdag, januari 18, 2011

Yrsel

Satt på Uno och pratade med sökande när allt började snurra, tog felsteg tom. Vacklade hem, droppade Revaxör i örat och och vilade i en timme, men sen kom det inte ut något när skulle skölja...dropparna måste ha torkat. Mår rätt okej nu, men inflammationen i tanden spökar...blääää. Allt hänger väl ihop antar jag, annars kan man ju börja misstänka att jag är hypokondrisk eller nåt. !!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag, januari 16, 2011

Avatar

Avatar var bättre den här gången på tv då jag inte behövde oroa mig för att 11-åringen bredvid skulle bli uttråkad, som fallet var på bion. Nu kunde jag koncentrera mig. Annars är jag rätt jäkla störd av min tandnerv som ska till tandis på fredag. Tandis sa i nov att han dödat alla nerver. My ASS att han hade, har jordens värk nu. Del 2 av 3 i rotfyllningen är alltså på fredag. HÄRDA!


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag, januari 12, 2011

Wille lillkillen fyllde 2 år


Drog med mig sambo, EllePelle, mor & far upp till täppan för att fira lillkillens 2 årsdag. Han fick inte överdrivet många leksaker då det nyss varit jul (stackarn) och en hel del var mjuka töliga pisenter, men han verkade så nöjd och glad så och vi älskar honom så mycket. Puss pårej


Willefjonkan!



- Posted using BlogPress from my iPhone

Ny app flera inlägg?

Nu provar jag att blogga via en app i min Iphone. Bifogar en bild av en uttråkad Pejja i t-stugan. Most boring thing to do...är bara där när lakan ska tvättas.
Ciao


- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag, januari 11, 2011

Rälsen borta

Före!


Efter!



Vilken lycka att ha det gjort innan hon börjar på högstadiet! :)


söndag, januari 02, 2011

Nytt år ny phone

Ja då sitter man här å svär över ny teknik och över att det går så saaakta på det lilla tangentbordet. Kommer nog inte bli någon storbloggare med Iphonen inte. Kan än en gång konstatera att jag nog borde ha jobbat med mobilutveckling. Ska nog ta fram en Pejjamobil jag. :-)