söndag, mars 13, 2011

Backpacker ala 159 kr

Min "dra-maten" som kostade


typ 159 kr på Ikea har funkat alldeles ypperligt och var dessutom ljudlös. Var den fungerade? Under vår 10-årsjubileumweekend. :) Vi har bott på Rica Hotel Stockholm precis vid Hötorget och där insåg vi snabbt man skulle handla BILLIG SPARREEES. Det var iallafall det som alla basunerade ut. I fredags på väg till Stockholm hittade vi en säljare på Blocket som sålde 2 biljetter till Melodifestivalfinalen för pris under utgångspriset. Biljetterna skulle dessutom hämtas där han arbetade - i en butik vid just Hörorget. Sagt och gjort, Globen fick det bli! Det var lika sköj som vanligt. :) Vi mysade på bra i helgen och jag är nöjd att jag fortfarande är så jävla skitans kär i min karl efter ett decennium. Säga vad man vill om honom, men han har alltid stått där vid min sida vad som än har hänt runt mig. Puss på honom!


- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag, mars 01, 2011

Kussedag

Igår hade vi kussedag. Först åkte vi till deras nya fina hus på Färjestad och Moa fick stolt visa upp sitt fina rum med Hello Kitty tapet.








Sen drog alla barnen och jag ned till Donkan för lite i kistan innan vi skulle gå på Bio. J och M åt typ en myrpotion för de var så uppspelta över att få gå på bio. Sen in snabbt och handla en massa popcorn och dricka i kiosken och sedan kutade vi till Salong nr 8 där "Trassel" skulle visas. Salongen var fullsmockad av "närbörjarfilmenmammakiddar" Bör tilläggas att filmen visades i 3D, så glasögonen åkte på. Men innan det, så hanns det spilla ut harta av popcornen och
drickan tog slut. Filmen var mycket underhållande och J och M skulle bara kissa en gång under bion, de såg hälften av filmen utan glasögon, dvs alldeles suddig. Men det spelade ingen roll. :)







Vi lämnade av två lyckliga ungar på Skyttegatan och de bakfulla parenteserna var nog mycket tacksamma. :)

- Posted using BlogPress from my iPhone