söndag, maj 29, 2011

Morslilladotra...

...bjöd sin mamma på morsdagsbuffé på Värmlands Museum.
Riktigt trevlig buffé och ganska prisvärt för de som har magsäck.
Mamma vart nöjd iallafall. :)

"Lördagar och söndagar 145 kr (barn under 10 år 69 kr)
Familjebrunch med det bästa ur vårt skafferi (varma rätter, kallskuret, nybakat bröd, stor salladsbuffé och DESSERT)"


- Posted using BlogPress from my iPhone

Kniven mot strupen

Den något speedade Alexander Nilson i "Kniven mot strupen" må vara forcerad och överdrivet rak, men ack så underhållande. Skrattar högt åt avsnittet från restaurangen i Hjo. Fantiserar om hur han skulle se ut och bete sig på min arbetsplats...Skulle vara jäkligt intressant! :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag, maj 22, 2011

Kônsti' mat nu igen...

Idag blir det creamy chicken med kryddad bulgur med lite wokgrönsaker. Ja, dvs kônsti' mat. Jag kommer dessutom ha mango chutney på. Uuu va kônstit'! ;)







- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag, maj 16, 2011

So much fuss...

for so little. Nästa år måste jag löpa på Vår Ruset, för att promenera 5 km är en pluttdistans för mig, blev knappt varm. Men picnicen med lax och färskost var gött! :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Dinnerparty

Kan konstatera att middag för goda vänner på en lördag kräver en hel dags förberedelse för två personer och en hel söndag för att ta igen sig och säkert en halv måndag för att komma tillbaka. Men det var det väl värt. :)



- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag, maj 09, 2011

VIKTIGA kompisar

Vi var 12 st som gick en fyra dagars kurs inför magsäcksoperation. Vi opererades nästan samtidigt och har sedan dess haft kontakt via en grupp på Facebook. Vi hade en återträff åtta månader efter ingreppet och några kunde jag ha gått rakt förbi. Åke tex har alltid varit tjock, redan på mellanstadiet vägde han typ 80 kg. Nu väger han 75 kg och börjar kolla på junioravdelning. Nu träffades vi igen 15 månader senare och snittviktnedgången är ca 40 kg. Alla har fått ett nytt mycket bättre liv, men en del har svårt att hänga med psykiskt och får psykologhjälp. Jag är övertygad om att de eg behövde det som övrviktiga med. Den här gången var det mycket diskussioner kring plastikoperationer och några av tjejerna har fått remiss för bröstlyft bl.a. Jag har just inget kvar att lyfta jag, men skulle jag lyfta och stoppa i silikon, så skulle detta tydligen gå på drygt 52000! Åke tyckte inte att han hade så mycket överskottshud och tog fram en mage som kunde ha blivit en stor skinnryggsäck! Men allt är ju relativt. Själv har jag löst skvalpande mage på ex Zumba med en body. :)




- Posted using BlogPress from my iPhone