fredag, juni 24, 2011

Den bruna rukan

Ja, så kallade min arbetskompis Pär på Rallyt vår då nya bil, en Hyundai Santa Fee 2001. Lite brun kanske den är, men inte fulbrun inte! Bilen har nu åtta år senare rullat 10000 mil och håller än. Det är inte många spänn som vi lagt på den kan jag säga. Dessvärre är sambon och jag redigt trötta på en "stabil familjebil" med bra andrahandsvärde. Vi vill ha lite rock'n'roll roll, lite power under foten...Om en månad är den iallafall avbetald (se bild,antal avier kvar=1) och det är fritt fram. Eller? Kan ju vara skönt att ha en betald bil en kvart. Jag börjar redan drömma...wrum wrummmm wrum. Har ni några förslag på liten bil?


- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag, juni 21, 2011

Fylla...

...år har jag också hunnit med. Inläggen ligger inte i ordning...

I och med att jag skulle till Stockholm i helgen, så blev det ingen traditionell middagsbjudning och jag tänkte faktiskt hoppa över firandet. Men så var det ju Wille... :) Han skulle ändå vara hos farmor den eftermiddagen, så de kunde ju komma. Sen pappa...ja han fick ju komma. Han tyckte det var orättvist om inte Pär å Maria fick komma. Jaja, kom då och fira gamla tanten.

Fick ett vattenbälte av Patrik som man ska ha vid lååång jogg, så nu måste jag jogga seriöst, dock har han som införskaffade bältet snott mina joggingskor...Av pappa fick jag vackra liljor och Converse och av mamma, Pär och Maria ett jättefint kakfat i "silver".

Corn tårtan smakade så himla sött iår, undrar om smaken förändrats sedan i fjol, men nä, det kan den inte ha gjort för jag har ätit tårtan varje dag sedan i fredags. (mån idag...) Mums!




























- Posted using BlogPress from my iPhone

Skolavslutning

Patrik och jag var på Elins kanske sista skolavslutning. Ja, för sen, fom 7:an får man säkerligen inte vara med. Hur pinsamt är det då! :) Psalmerna var lika höga som vanligt och barnen/ungdomarna lika söta som vanligt. Här är en bild på tre vackra flickor som jag INTE fick lägga in på Facebook. Emilia längst till vänster har jag känt sedan hon var bebis och vi bodde i samma hus på Marieberg. :)



- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag, juni 18, 2011

Stygghôlm

Helena och tog tåget vid 9 från Karlstad och snattrade hela vägen till Sthlm. Väl där så möttes vi upp av Maggis, Ingela och Lotta som hade fixat picknick som vi förtärde i Berzeli Park. Sen drog vi till Nordiska Museét och kollade på modeutställning. Efter detta åkte vi till Huddinge till Ingela där vi grillade och sitter nu och jäser... :)





- Posted using BlogPress from my iPhone



måndag, juni 13, 2011

Trevlig kväll @ Levanders

Igår var det lyx! Jag fick umgås med kompisa Mia helt själv utan karlar och barn och det kändes gôtt. :) Vin och god mat och en nedrans massa snack som bara vi kan. Längtade tillbaka till Marieberg och lilla tvåpersoners balkongen där man kunde sitta och dricka vin och dela på en FAMILJEPIZZA!!...Som bara vi kunde. :) Fick även träffa kiddarna en stund och fick en kompis i Saga som "ville se" allt jag gjorde. Go! Som en liten prinsessa!


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag, juni 09, 2011

Regn hos mig...

...
å jag måste ha retat gudarna, måste gjort nåt fel, för jag har bara regn hos mig...tack Gud för att det fortfarande är varmt, det uppskattas.



- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag, juni 05, 2011

Underbara sommarSverige!

Jag blir så otroligt uppfylld av sommaren och verkligen insuper alla dofter och intryck så att de ska räcka resten av året. Kan vi inte rösta om att ta bort höst och vår!!!!
Satte på mig walkskorna och gick en kvällspromme. :) (P klippte gräs under tiden)











- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag, juni 04, 2011

Piaggio zip?

Jocke bonusson vill sälja på oss en Piaggio Zip.


Men va faen ska vi ha den till? Har iofs egen hjälm redan men ändå...materialist javisst?

- Posted using BlogPress from my iPhone

Snabbfika med Willefjonkan

Innan vi drog till stugan, så studsade Elin & jag ned till Örsholmstjärn och fick en liten fikastund med Willepille med familj. Kommer ihåg för två år sen på samma ställe, då låg han still på en filt... :)



































- Posted using BlogPress from my iPhone


fredag, juni 03, 2011

Så var vi då i stugan!

Svärmors stuga hör lixom sommaren till. Man längtar extremt mycket efter att åka hit, men efter två veckor på sommarsemestern längtar man extremt mycket hem! :) Iår flyttade svärparenteserna hit extra tidigt, eftersom de bägge numera är pensionärer. Jag förundras över att de inte ser och njuter av vad de har, en stor brygga nere vid vattnet där man kan njuta av solnedgången (sitter där ensam nu) hela kvällen. Nä, vi sitter där uppe i skuggan och stänger sedan in oss i stugan och ser på tv typ...Tur att jag gillar mitt eget sällskap. :) Här är så vackert, är ni hemmablinda eller? Älska Sverige i sommartid. Sen när jag blir pensionär ska jag ALLTID komma hem på sommaren! ;)





- Posted using BlogPress from my iPhone