lördag, september 17, 2011

Hej, det är jag som är Ronja!




- Posted using BlogPress from my iPhone

Allergi

Har upplevt min första allergiska reaktion av mat sedan min operation. Det var inge najs. Åt något på turkbuffén som jag inte tålde och blev sååå illamående. Jag fick jordens kramp i magen och gick och ulkade flera gånger fast det kommer ju inget eftersom jag inte kan kräkas efter min operation. Grejen är att man aldrig får upp det man mår man illa av...uuuääääh.
Vaknade dagen efter med påsar i ansiktet. Fick ha solglason på mig hela dagen, sedan gick jag till Apoteket där man får handla allt och köpte kortison + antihistamin.






- Posted using BlogPress from my iPhone

Turkland

Ja, då var man i Side igen då! Känns härligt igenkännande och de flesta av personalen var här förra året, dessutom många kända ansikten när det gäller hotellgäster. Hotellet vi bor på är bra på många punkter, jag kan räkna upp jättemånga, men min sambo koncentrerar sig mest på the shitty punkterna. :) Som ett exempel på dålig punkt bör dock nämnas att vi fick ett pyttepytte rum när vi kom. (03.30) Jag störtade ner till receptionen direkt och sa upprörd att -Där kan vi ju inte bo i två veckor, jag vet hur de stora rummen ser ut serrö, detta var hälften. -Come back tomorrow. Efter mycket springande i receptionen fick vi ett fint stort rum efter 2 nätter.
Semestern kunde börja! :)

































- Posted using BlogPress from my iPhone