onsdag, oktober 03, 2012

Nu ska jag berätta något riktigt...

spännande som hänt mig!
Eller nä, vad skulle det vara...det har ju inte hänt nåt...

Livet rullar på som vanligt: jobbajobbajobba, hem, Zumba eller löpbandet, käka mat, nåra godisar= somna med kläderna och sminket på i soffan, jobbajobbajobba...

Det har varit mycket fokus på just jobb den senaste tiden. Högt ställda krav på förändringar från högre ort, dvs regeringen, framförallt inom det program jag jobbar i.
Det talas ständigt om att vi ska göra ditten och datten och att vi måste visa resultat för att vi ska "få vara kvar" som myndighet.
En sak gäller på fredag och en annan på lördag.
Men detta sa de ju redan på intervjun, men då gick jag ju in i det hela med energi och glöd efter att ha varit arbetslös ett tag. Nu går all min energi till att trolla fram aktiviteter för personer som det inte eg finns en arbetsmarknad för. Personer som eg kanske skulle få någon slags "medborgarlön". Personer som genom åren åkt fram och tillbaka mellan olika myndigheter.

Dock gillar jag ju mitt jobb och försöker fortfarande göra skillnad för de som jag träffar, dessutom så lär jag mig nya saker varje dag, så nu snart sprängs hårddisken tror jag.

Ps. Har även PMS ;)
Ps2. Idag har jag fått kläder av Lottas syrra som hon inte vill ha längre. Bl.a. En HUGO BOSS KOSTYM!!! Det är skillnad på kläder och kläder kan jag säga, för skönare outfit får man leta efter.